L'UNITE HERMETIQUE
L´unite Hermetique je Francuska kompanija za proizvodnju kompresora u vlasnistvu grupacije TECUMSEH.

Tecumseh kompanija je poznata po donošenju novih i inovativnih proizvoda, kupci uvek mogu da se oslone na kvalitet i performanse proizvoda. Tecumseh je odgovorio na izazove u rashladnom i klima tržištu za više od sedam decenija, prednjači sa poboljšanim proizvoda i usluga. Kompanija je posvećena kontroli kvaliteta i ima najkvalitetnije ocene od glavnih proizvodjača rashladnih i klima uređaja.

Nastanak 
Razvili su prvi "hermetički" kompresor za potrošačke frižidere u 1937. Godini. Kako je sam naziv Tecumseh postao sinonim za komercijalne rashladne uređaje, proširili su liniju proizvoda uključujući proizvodnju automobilskih klima kompresora u 1953.godini. Ugled kompanije je dodatno povećan 1959. kada su razvili prvi high-speed hermetički zatvoren kompresor za komercijalne aplikacije .


Fokus kompanije 
Iako je njihov fokus na proizvodnju konstantan , Tecumseh je uložio značajna sredstva u istraživanje i razvoj inženjerskih laboratorija u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Indiji. Udružili su se sa univerzitetima širom sveta na projektima istrazivanja i razvoja. Ovi projekti nisu samo odgovorni za inženjering proizvodnih rešenja, već i za očuvanje životne sredine.

Globalni proizvodnja
Proizvodi se mogu brzo dobiti iz proizvodnih postrojenja na četiri kontinenta. Nepokolebljiva predanost. 
DOKUMENTI:

Tecumseh Compressor e-Catalog-2014.pdf

Tecumseh Condensing Unit e-Catalog-2013.pdf

Tecumseh katalog.pdf

Tecumseh SILENSYS e-Catalog-2012.pdf

Tecumseh-AJ Series -Catalog-2014.pdf

STRANICA PROIZVOĐAČA: http://www.tecumseh.com/en/United-States/Products