Loren veoma ozbiljno svata privatnost i zaštitu ličnih podataka. Pod ličnim podacima se, prema važećem zakonu, podrazumevaju informacije o pojedincu koga je moguće identifikovati, kao što su ime i prezime, e-mail ili poštanska adresa, broj telefona…

Ova izjava o privatnosti ima za cilj da vas informiše šta možemo da uradimo sa ličnim podacima koje dobijemo od vas. Prosleđujući nam svoje lične informacije potvrđujete da prihvatate našu Izjavu o privatnosti podataka i da ste saglasni s njom.

Prikupljanje ličnih podataka

Loren prikuplja podatke samo u svrhu saradnje na određenom poslu ili marketing događaju.

Loren će, na zahtev korisnika, obezbediti sve potrebne informacije u vezi partnerskih izjava privatnosti i, gde je moguće, vidljivo postaviti link na zvaničan web sajt partnera. Takođe, Loren se obavezuje da će, na zahtev korisnika, pomoći u ispravnom tumačenju partnerskih klauzula privatnosti.

Sigurnost ličnih podataka

Preduzeli smo stroge fizičke, elektronske i administrativne aktivnosti u domenu bezbednosti da osiguramo sprečavanje neovlašćenog pristupa, kao i da sačuvamo sigurnost podataka i ispravno ih koristimo. Podaci su dostupni samo zaposlenima i povezanim licima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla ili ispunjenje ugovora. Svi zaposleni u Lorenu i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Upotreba ličnih podataka

Loren ne prodaje privatne informacije. Privatni podaci se distribuiraju trećim stranama samo za potrebe i u okviru obavljanja posla, kao i po nalogu pravosudnih organa u slučajevima u kojima to izričito propisuje zakon.

Lorenovi proizvodi i rešenja ne prikupljaju lične podatke, IP adrese i ne koriste kolačiće (cookies) bez prethodnog odobrenja korisnika.

Izmene u našoj politici privatnosti

Bilo kakve buduće izmene u našoj politici privatnosti biće objavljene na ovoj stranici. Molimo vas da redovno proveravate da li je došlo do ažuriranja ili promena u našoj politici privatnosti.